Beoordeling van Interlect

9.4 /10

11 beoordelingen op Riviyo.nl

Door Anoniem
(9/10)

Top!

Zeer positief. Ook na een lange tussenpauze van mijn kant werd ik direct en snel geholpen.

Door Anoniem
(10/10)

Snelle service, goede vertaling en meedenkend met de klant

De belangrijkste punten uit de koopakte van ons huis moesten in het Engels vertaald worden. Telefonisch hebben we alles besproken, waarbij Interlect echt waardevolle input leverde. De vertaling werd uiteindelijk precies volgens afspraak en op tijd geleverd. Zeer tevreden.

Door Anoniem
(9/10)

Goede ervaring met Interlect!

Goede communicatie, afspraken worden nagekomen.

Door Sjors Luiten
(10/10)

Flexibiliteit en professionaliteit van dienstverlening

Vanuit InSocial werken wij nu zo'n jaar samen met Interlect en we zijn zeer tevreden over de flexibiliteit en professionaliteit van dienstverlening. Vincent staat altijd voor ons klaar. Zeer gewaardeerd.

Door Linda Heesbeen
(8/10)

Correct en snel

De vertalingen worden altijd op een correcte en snelle wijze uitgevoerd. Zeer tevreden over de dienstverlening van Interlect.

Door Anoniem
(10/10)

Goede service!

Ik had een vertaling door een beedigd vertaler nodig voor een franse notaris. Hele snelle en nette service, alle vragen snel en correct beantwoord. Vertaling was zoals afgesproken op tijd gereed. Prettige samenwerking.

Door Anoniem
(9/10)

Zeer correcte en snelle service bij Interlect

Wij werken al enige tijd naar volle tevredenheid samen met Interlect en bevelen de services van harte aan. Dit geldt voor de vertalingen alsmede de trainingen. .

Door Anoniem
(10/10)

Uitstekend!

Erg behulpzaam en servicegerichte organisatie. Snelle afhandeling en er worden snel afspraken gemaakt. Daarnaast is er een tolk gevonden voor een erg moeilijke taal om te tolken (stamtaal).

Door Anoniem
(10/10)

Prettig werken met Interlect

Ik ben geweldig tevreden over het werk van Interlect. Niet alleen is de inhoud van de vertallingen correct, ook viel me de prettige dienstverlening op. Heel snel, tegen een concurrerende prijs, hoffelijk en duidelijk. Het gaf me vertrouwen dat Vincent Vitters van huis uit niet alleen vertaler maar ook jurist is, dat hij vroeg naar welk soort Engels er vertaald moest worden (voor gebruik in de UK of elders zoals in ons geval) en dat hij goed inging op de (kritische) vragen die ik vooraf stelde. Het ging bij onze opdracht om vertaling van twee testamenten. Onze notaris adviseerde een vertaalbureau dicht bij ons in de buurt, maar ik koos toch voor Interlect. Een wereld van verschil trof ik al aan in de website van Interlect en het geadviseerde bureau. Maar ook in de offerte was het niveauverschil heel goed te zien. Heel goed vond ik dat ik van te voren een berekening kreeg van formuleringen die in beide testamenten aanwezig waren. Hij hield hiermee rekening in zijn prijsopgave. Ik ben zelf communicatiedeskundige en journalist, studeerde ooit ook een aantal jaren Spaans aan de Universiteit van Utrecht, dus als beroepsmatig gebruiker van het woord kijk ik vermoedelijk wat strenger naar vertaalwerk dan de doorsnee klant doet. Ik geef Interlect een dikke 10!

Door G. Meyers
(8/10)

Goed, snel en betrouwbaar

Wij gebruiken Interselect al langere tijd als 'ons' vertaalburo. En zijn daar zeer content over. Altijd snelle service, zo nodig meedenkend en zeker wanneer er spoed bij is, doen wat ze beloven.

Door Kimberley Kok
(10/10)

Snelle service, goedkoper dan veel andere vertaalbureau's en vriendelijke, duidelijke communicatie.

Ik heb een hele goede ervaring met Interlect. Snelle service, goedkoper dan veel andere vertaalbureau's en vriendelijke, duidelijke communicatie. Bij het opvragen van de offerte werd ik binnen enkele minuten teruggebeld door een van de medewerkers. Tijdens dit gesprek werd duidelijk uitgelegd en gevraagd wat er vertaald moest worden en binnen welke levertijd. Ik heb het document op vrijdagmiddag aangeleverd en het zou woensdag aan het eind van de middag klaar zijn. Tussentijds werd er ook duidelijk gecommuniceerd over hoe wij graag bepaalde woorden vertaald werden. Het document werd aangeleverd op woensdagochtend om elf uur! Als ik weet iets vertaald moet hebben, dan kom ik zeker bij hen terug!