Beoordeling van Lion Event Support

9.3 /10

6 beoordelingen op Riviyo.nl

Door Eric Zeevalk
(9/10)

Circuit met 2000 campers !

Willem en zijn team zijn fantastisch mensen om mee samen te werken. Lion Event Support heeft de NKC ondersteund bij de organisatie en uitvoering van de NKC Camper Experience , een grootschalig camperevenement waarbij ca 2000 (4000 personen) campers een lang weekend verbleven op de racetrack van circuit Assen (2011) en Zandvoort (2016), aangevuld met nog eens ca 10.000 dagbezoekers. Uniek en nooit eerder op deze grote schaal georganiseerd. Fantastische support op facilitair gebied, echt letterlijk 24/7, met enorme kennis maar ook met een heel prettige gezonde dosis humor. Willem heeft de juiste contacten en heeft in een goed samenwerkend team nadrukkelijk bijgedragen tot twee zeer succesvolle events.

Door Viktorien van Hulst - directeur Theaterfestival Boulevard
(10/10)

Theaterfestival Boulevard & Lion Event Support

Theaterfestival Boulevard maakt al jaren met grote tevredenheid gebruik van de diensten van Lion Event Support. Het bureau verzorgt voor ons elf-daagse festival (technische) productie van voorstellingen en activiteiten. Van pré-productie tot evaluatie, van budgetbeheer tot stage-management; het hele proces is in goede handen bij Lion Event Support. De medewerkers zijn professioneel en zeer betrokken en daarmee een belangrijke factor in ons festivalteam - in 2018 al voor de tiende keer!

Door Erik Lammers
(9/10)

Gepaste gezelligheid is een belangrijk ingrediënt voor team building.

Willem is een team builder die mensen op de juiste manier aan elkaar koppelt, zowel in het voortraject als de uitvoer. Hierbij verliest hij nimmer het totaal uit het oog en signaleert vooruit de productionele zaken die aandacht en/of bijsturing vereisen. Zijn rustige Brabantse communicatie en uitstraling draagt bij aan een zeer prettige maar vooral gezellige werksfeer welke in onze ogen absoluut noodzakelijk is om in een team van opdrachtgever en leveranciers een productie tot een succes te maken. Kortom altijd weer een feest om met Willem te mogen werken.

Door Jacco van der Heijden
(10/10)

Goed geregeld!

Als Lion Event Support de productie doet weten wij bij Stagelight op voorhand dat alles goed geregeld is. Dan hoeven we ons als leverancier niet druk te maken over allerlei randvoorwaarden maar kunnen wij ons volledig richten op onze taak: het verzorgen van licht- en geluidstechniek. Dit heeft een -vaak onderschatte- positieve invloed op de kwaliteit van een productie. Willem is er voor de klant, maar ook voor de leveranciers.

Door Ad 's-Gravesande
(9/10)

Top producent

Willem de Leeuw is de ongekroonde koning van de productiewereld. Zeer professioneel: accuraat, inventief, attent en snel. Willem en zijn team weten wat er gebeuren moet, zijn uitstekend voorbereid en uiterst plezierig om mee samen te werken. Daar heb je wat aan! Ad ’s-Gravesande Intendant Jheronimus Bosch 500

Door Henk Dijkema
(9/10)

Kan niet, bestaat niet

Werken met Lion Event Support is altijd een feest. Kan niet, bestaat niet bij Willem. Nooit te beroerd om even wat verder te denken, een betere oplossing te zoeken of de boel radicaal om te gooien als dat nodig is. Representatief naar de klant en, ook niet onbelangrijk, altijd in een goed humeur.