Beoordeling van Mutsaars Bikes

9.4 /10

196 beoordelingen op Riviyo.nl

Door wim van Kleef
(9/10)

Pinarello Prince top fiets

Gisteren 18 juni 2020 mijn nieuwe Pinarello Prince opgehaald vandaag 70 km test ritje 2 regenbuien, cheescake en koffie kortom een top rit op een geweldige fiets. Dank voor alle goede service en advies geniet er met volle teugen van. Hier gaat echt op wat je ver haalt is lekker. Groeten uit Zandvoort. Wim van Kleef

Door Bob Hoppenbrouwers
(7/10)

New Bike!

Mijn eerste kilometers naar huis met een nieuwe racefiets van Mutsaars. Dank voor het advies, en een prettige aftrap voor een hopelijk lange relatie op fietsgebied 😉 Sensa Romagna 105. Groetjes, Bob Hoppenbrouwers

Door Ad Pennings Pennings
(9/10)

Wielier gtr team gekocht bij Mutsaars bike

Op de open van Wielier bij Mutsaars bikes op deze Italiaan proef gereden. Dat beviel zo goed dat ik er mee een besteld heb. Het werd een Wielier gtr team in de kleur rood. Met velgremmen want dat scheelt aanzienlijk in het budget en hydraulische remmen zijn voor mij niet echt nodig als solo rijder in Brabant. En rij al 45 jaar met velgremmen. In maart is de Wielier netjes afgeleverd inclusief pedalen en bidonhouder. Na 500 km. Is alles door Mutsaars na gekeken en afgesteld. Nu 1000 km. gereden en uiterst tevreden met mijn fiets. Mutsaars bikes een mooi bedrijf met vakmensen die verstand van fietsen hebben. Goeie sevice voor een goeie prijs. Dan moet je bij Mutsaars bikes zijn.

Door Cees van Schie
(8/10)

Nu elektrisch

Wij 70plussers waren toe aan en ander soort fiets. Ook voor het elektrische segment konden wij bij Mutsaars goed terecht. Allebei nu weer fluitend tegen de wind op een QWIC genietend van de omgeving.

Door Remko van der Zanden
(10/10)

Goed geholpen bij aanschaf nieuwe racefiets

Ik ben goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe racefiets. De fiets was op voorraad, waardoor ik de volgende dag al mijn eerste rit kon maken. Dat is nou net wat je op dat moment wilt.

Door Sjef Eldering
(9/10)

"in een wereld vol ambitie, zit ik fluitend op mijn fietsie"

In januari een Wilier uitgekozen en besteld., na uitstekend advies. Aflevering maart. Maar corona gooit roet in het eten. Mutsaars lost het echter perfect op. Tegen een kleine vergoeding een ruime upgrade van frame en conform afspraak toch snel afgeleverd.

Door Cor Verschuren
(9/10)

Een tevreden klant.

Begin maart een MTB gekocht goed advies en opgemeten. Na 10 dagen opgehaald en alles na mijn wens afgesteld en een km.teller op de koop toe. De eerste km. gefietst het zadel paste mij niet . In overleg een smal model uit gezocht en gemonteerd en dat voor 0 euro dank je super tevreden.

Door Miguel van den Wildenberg
(10/10)

Aanrader

Al een jaar ben ik de trotse eigenaar van een prachtige Colnago. Na diverse onderhoudsbeurten en kleine reparaties (aanrijding), kan ik alleen maar zeggen dat ik Mutsaars Bikes zeer aanbeveel wanneer je op zoek bent naar een nieuwe (Italiaanse) fiets. Deskundig advies, snelle service, vriendelijk personeel en de koffie staat altijd klaar.

Door jan van den bungelaar
(9/10)

verkocht en gekocht

fijne samenwerking met Mutsaars Bikes, mijn triatlon fiets voor mijn verkocht, dus ook maar daar een mooie bianci gekocht , bedankt,

Door J. Smit
(9/10)

Prima gegaan allemaal!

Prima gegaan allemaal!

Door hans linders
(9/10)

Super service en super advies

Altijd Bianchi gereden, op advies van Mutsaars Willier getest, bike voelde meteen "passend" bij mij. Buitenblad vervangen van 50 tanden naar 46 tanden was geen probleem. Je wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan. De vrijdag voor atb tocht 2 spaken uit voorwiel, kom maar zaterdag heel vroeg, maken we het wiel in orde zodat je atb tocht kan gaan rijden!

Door Gerard Bouman
(10/10)

Veilig op weg dankzij Mutsaars bikes

Mooie nieuwe helm gekocht. Om 16.00 uur besteld, dag erop in huis. Wat een snelle service. En lekker veilig gevoel.

Door Marcel Van Maanen
(10/10)

Top bedrijf

Top bedrijf, vriendelijke mensen en goede service, en ze denken aan goede oplossingen

Door Marcel van Dijk
(9/10)

Online topper.

Winter jacket van Wilier gekocht. Snelle levering, degelijk verpakt en alles netjes en degelijk afgehandeld. Dit is zeker niet mijn laatste aankoop bij Mutsaars bikes !!

Door Paul Kramer
(10/10)

Warm bad....

Fijne zaak, fijn team, eerlijk advies, kortom een echte aanrader !