Beoordeling van Mutsaars Bikes

9.3 /10

168 beoordelingen op Riviyo.nl

Door ad van den boogaard
(9/10)

goede service en advies

Gewoon een super zaak. Altijd goed advies en goede service. Ruime keuze in kleding en materialen

Door Jasper Van Heeswijk
(10/10)

Gewoon goede zaak

Veel kennis van wielersport, doen altijd hun best je zo goed mogelijk te helpen

Door Gerard Teeuwen
(9/10)

Geweldige zaak

Een mooie winkel ,met personeel met hart voor de fiets en dus weet waar het over praat. Met een hele goede service. Wij komen hier steeds weer terug .

Door Stephan Eckie
(10/10)

Een hart voor de passie wat fietsen heet.

Dit jaar mijn 2e racefiets gekocht. De passie die het personeel uitstraalt en ook het geduld wat men heeft, ook voor mij als leek op dit gebied geeft een relaxed gevoel. Niet alleen verkopen maar ook tevreden klanten overhouden dat is het motto hier. Erg professioneel! #levedefiets !

Door Sven van Asperen
(10/10)

Topzaak

Mutsaars is een winkel met personeel met een wielerhart veel verstand van zaken geven gedegen adviezen op gebied van kleding, fietsen, zadels, sportvoeding en indoortrainers. De service hangt hier dan ook hoog in het vaandel. Kortom een winkel waar je graag terug komt.

Door Fr v.d. Bogaard
(9/10)

Klant teveredenheid

Fiets een onderhoudsbeurt laten geven met de aanmerking dat er een tik in de trapas zat.Fiets opgehaald en er mee gaan rijden maar tik zat er nog in.Terug gegaan en mijn probleem voor gelegd. Alles is geheel gratis opnieuw nagekeken en vastgezet of ingevet. De tik is nu weg.Grote klasse dat dit zo opgelost is

Door jan duysburgh
(10/10)

eerlijke en correcte handelaar

online bestelling vanuit België: bij de bestelling was ten onrechte verzendkosten aangerekend. Dit was mij helemaal niet opgevallen tot ik de dag erna een telefoon kreeg van Sabine met de melding dat dit ten onrecht was aangerekend en direct ging rechtgezet worden. Was blijkbaar een fout in de nieuwe site en werd ook direct aangepakt. Eerlijke en correcte handelaar!

Door Silvia Rijkers
(10/10)

Toppers

Geweldige winkel personeel veel verstand van fietsen omdat ze zelf ook fietsen. Ik heb geen spijt dat ik daar mijn fiets heb gekocht en een goede service leveren ze ook.

Door jeroen brandes
(10/10)

leuke tent

laatst voor de eerste keer geweest vriendelijke mensen goed geholpen komen niet meteen aan rennen om te vragen wat ik heeldijn vind ga er zeker vaker komen

Door Marcel Pruijsers
(9/10)

Professioneel!

Tip van een kennis, wel 30 km van mijn woonplaats. Goed geholpen bij het maken van de juiste keuze van mijn nieuwe racefiets. Was alweer even geleden dat ik er 1 had. Geduldig mijn vragen beantwoord. Fiets netjes klaar gemaakt. Ook een mooi assortiment kleding schoenen etc. Kortom zeer tevreden.

Door Anoniem
(10/10)

Zelfs op zondag reactie!

Nieuwe website ziet er top uit. Zelfs op zondag een reactie gekregen. Top service, ik ga zeker vaker iets online bestellen.

Door Anoniem
(10/10)

Uitstekende service

Snelle en correcte levering

Door Janneke van Vugt
(9/10)

Leuk en leerzaam

Een hèle interessante, gezellige en goed verzorgde avond gehad met ons fietsclubje. Info over onderhoud, reparatie, voeding en kleding was op ons afgestemd. Er was alle tijd en geduld. Super

Door Gale Broeke
(9/10)

Top workshop

Leuke en leerzame workshop. Ook tijd voor een grapje tussendoor met lekkere hapjes en drankjes.

Door Mariëlle Van den Heuvel
(10/10)

Top avond

Het was een top avond!!!! Leerzaam en gezellig. Alles prima geregeld. En echt een avond waar ik iets aan heb gehad!