Beoordeling van Mutsaars Bikes

9.4 /10

180 beoordelingen op Riviyo.nl

Door stefan clement
(10/10)

Service, die letterlijk over de grenzen gaat

Service die verder gaat, ik was in Andorra en had een probleem met mijn elektrisch versnellingsapparaat. Telefonisch heeft een specialist me stap voor stap geholpen en hierdoor was het probleem verholpen, waardoor ik de volgende dag toch nog lekker een mooie etappe heb kunnen fietsen. Dank voor deze geweldige vorm van support, mede hierdoor was mijn vakantie 100% geslaagd!!!

Door Ben van Esch
(10/10)

Top shop!

Mijn perfecte sportfietswinkel. Altijd deskundig advies, altijd tijd om even stil te staan bij jouw wensen en ook regelmatig leuke aanbiedingen!

Door Carlo en Jeanet Telkamp
(10/10)

Perfecte service

Dankzij het perfecte onderhoud aan onze fietsen hebben wij ons doel ( de beklimming van de mont Ventoux) waar kunnen maken👍 team mutsaars bedankt🚴🚴💪👊

Door Anoniem
(10/10)

Prima service

Prima service en snelle levering. Retour direct verwerkt.

Door Malou L
(9/10)

Fijne service

Ja, een kadootje gekocht in de winkel voor mijn vriend die graag aan wielrennen en mountainbiken doet, fijn geholpen en goede service!

Door Harrie Broeren
(9/10)

BESTE en VAN HARTE

BESTE Ronald,Met opzet schrijf ik het bijvoeglijk naamwoord in de aanhef met hoofdletters. Je wil niet weten hoe gelukkig je ´n pensionado hebt gemaakt sedert m´n laatste bezoek aan de winkel. Het wonder is geschied en of dit nou met Hemelvaartsdag of a.s. Pinxteren te maken heeft laat ik graag over aan de fantasie van de lezer en voor mezelf laat ik dit maar gemakshalve in het midden. De e-Bike loopt nu perfect. Het eenjarig euvel, de hinderlijke tik en de ratel `zwijgen in alle talen` tot nu toe. Voorheen had ik moeite Petra, echtgenote, te horen. Wat overigens niet nieuw is, zo deelt ze me dit zojuist mede. Maar nu genieten we tijdens de trips met volle teugen van de immense stilte. Zelfs ´n ree of hert blijven onderweg op hun plek want ze horen ons sinds 8 dagen niet meer van verre aankomen! Een tevreden klant dankt jullie hiervoorVAN HARTE en die hoofdletters drukken deels het belang van de reparatie uit. Ik kom, zoals toegezegd, nog langs en dan ook even binnen om ´n kleine belofte in te lossen! Petra en Harrie Broeren

Door Silvia Rijkers
(9/10)

Lof

Wat moet ik er van zeggen, een en al lof over jullie winkel en jullie team

Door Paul Van Roosmalen
(10/10)

Super

Zeer goede service en vriendelijke mensen en goede adviezen

Door R van Dijk
(10/10)

Fantastische service

Mutsaars dacht met mij mee en gaf mij de beste service mogelijk. Erg vriendelijk en professioneel.

Door K vd Horst
(9/10)

Goed advies en klantvriendelijk

Vandaag mijn Wilier GTR Team disc opgehaald en de eerste kilometers mee gereden. Wat een TOP fiets. Bedankt team Mutsaars!! Goed, klantvriendelijk en deskundig personeel.

Door Tim Van Houtum
(10/10)

Nieuwe velgen

Vorige week nieuwe supra velgen gekocht en meteen de cassette over gezet! Thnx

Door Jan van Dooren
(10/10)

Nieuwe racefiets

Heb recentelijk een nieuwe racefiets gekocht. De geschonken aandacht en de advisering was helemaal top. Heel aardige en bekwame medewerkers, die alle tijd voor je nemen. Zeer tevreden.

Door ronald hagenaars
(10/10)

aankoop bianchi racefiets

ben zeer tevreden met de aankoop en de service ,mvg ronald

Door Nelleke van Gerwen
(10/10)

Zeer tevreden

Goede service en goed advies!!!

Door Wout Voskuyl
(10/10)

Prima ervaring en een mooie racefiets.

Ik werd heel prettig en goed geholpen bij de aankoop van een racefiets. Een mooie fiets en met de juiste attributen erbij.