Beoordeling van Mutsaars Bikes

9.3 /10

163 beoordelingen op Riviyo.nl

Door Fr v.d. Bogaard
(9/10)

Klant teveredenheid

Fiets een onderhoudsbeurt laten geven met de aanmerking dat er een tik in de trapas zat.Fiets opgehaald en er mee gaan rijden maar tik zat er nog in.Terug gegaan en mijn probleem voor gelegd. Alles is geheel gratis opnieuw nagekeken en vastgezet of ingevet. De tik is nu weg.Grote klasse dat dit zo opgelost is

Door jan duysburgh
(10/10)

eerlijke en correcte handelaar

online bestelling vanuit België: bij de bestelling was ten onrechte verzendkosten aangerekend. Dit was mij helemaal niet opgevallen tot ik de dag erna een telefoon kreeg van Sabine met de melding dat dit ten onrecht was aangerekend en direct ging rechtgezet worden. Was blijkbaar een fout in de nieuwe site en werd ook direct aangepakt. Eerlijke en correcte handelaar!

Door Silvia Rijkers
(10/10)

Toppers

Geweldige winkel personeel veel verstand van fietsen omdat ze zelf ook fietsen. Ik heb geen spijt dat ik daar mijn fiets heb gekocht en een goede service leveren ze ook.

Door jeroen brandes
(10/10)

leuke tent

laatst voor de eerste keer geweest vriendelijke mensen goed geholpen komen niet meteen aan rennen om te vragen wat ik heeldijn vind ga er zeker vaker komen

Door Marcel Pruijsers
(9/10)

Professioneel!

Tip van een kennis, wel 30 km van mijn woonplaats. Goed geholpen bij het maken van de juiste keuze van mijn nieuwe racefiets. Was alweer even geleden dat ik er 1 had. Geduldig mijn vragen beantwoord. Fiets netjes klaar gemaakt. Ook een mooi assortiment kleding schoenen etc. Kortom zeer tevreden.

Door Anoniem
(10/10)

Zelfs op zondag reactie!

Nieuwe website ziet er top uit. Zelfs op zondag een reactie gekregen. Top service, ik ga zeker vaker iets online bestellen.

Door Anoniem
(10/10)

Uitstekende service

Snelle en correcte levering

Door Janneke van Vugt
(9/10)

Leuk en leerzaam

Een hèle interessante, gezellige en goed verzorgde avond gehad met ons fietsclubje. Info over onderhoud, reparatie, voeding en kleding was op ons afgestemd. Er was alle tijd en geduld. Super

Door Gale Broeke
(9/10)

Top workshop

Leuke en leerzame workshop. Ook tijd voor een grapje tussendoor met lekkere hapjes en drankjes.

Door Mariëlle Van den Heuvel
(10/10)

Top avond

Het was een top avond!!!! Leerzaam en gezellig. Alles prima geregeld. En echt een avond waar ik iets aan heb gehad!

Door Anoniem
(10/10)

Top avond

Het was een top avond!!!! Leerzaam en gezellig. Alles prima geregeld. En echt een avond waar ik iets aan heb gehad!

Door Natascha Van Zutphen
(10/10)

Top avond!

Een hele gezellige, maar vooral ook leerzame avond gehad. Ik verwacht niet meer in paniek te raken bij een lekke band 😉 De avond was goed geregeld; een mooie mix tussen het krijgen van duidelijke en praktische informatie, lekkere hapjes en drankjes en een leuke goody bag gekregen!

Door Anoniem
(9/10)

Ladies Night

Gisteren hebben we met onze fietsclub Chasse Patate een ladies night gehad bij Mutsaars Bikes. Het was een zeer leerzame en gezellige avond. Overal was aan gedacht en tot in de puntjes verzorgd. Dank jullie wel allemaal!

Door Joyce Rovers
(9/10)

VIP girls night out

Het was een superleuke, gezellige en leerzame avond! Hele fijne rustige uitleg gekregen. En tot in de puntjes verzorgd met heerlijke hapjes en drankjes. Absoluut voor herhaling vatbaar én aanrader voor anderen. Dankjewel Mutsaars (Ronald en Tom) voor jullie enthousiasme en deskundigheid!

Door Eric Muusz
(9/10)

Mutsaars Bikes, altijd in beweging!

Een interessante , goed verzorgde en gezellige workshop over fietsonderhoud en ontwikkelingen op (wielren)fiets gebied. Top!