Beoordeling van Mutsaars Bikes

9.3 /10

205 beoordelingen op Riviyo.nl

Door Frank Bieze
(10/10)

Nieuwe Pinarello Prince

Mijn 3e fiets alweer bij Mutsaars bikes. Zoals altijd ook nu weer op en top geregeld van advies tot ophalen van mijn nieuwe Pinarello prince 2021. De mensen hebben er heel veel verstand van. De volgende wordt weer van Mutsaars bikes.

Door Eric de Jager
(10/10)

Mutsaars, liefhebbers waar het draait om de klant!

Ik heb meerdere zaken bezocht, maar bij Mutsaars werken echte liefhebbers. Luisteren naar wat jij wil omzetten in de fiets die bij jou past en die vervolgens helemaal perfect afgesteld afleveren. De eerste ritten (met een lekkere november zon ) zitten erop, grote glimlach, 100% tevreden.

Door Niels N.
(9/10)

Goede productinformatie, snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Via de webshop van Mutsaars Bikes een combiset van Rogelli arm- en beenstukken besteld in de actie. Door goede productinformatie op de website kon ik gemakkelijk de voor mij geschikte maat bepalen. Snel geleverd, passen uitstekend en door de promodeal ook een goede prijs/kwaliteit verhouding. Top! #levedefiets

Door Frank Schellekens
(9/10)

Aanrader

Bij Mutsaars ben ik elke keer geholpen door medewerkers met verstand van en een passie voor fietsen. Mijn ervaringen bij het kopen van een nieuwe racefiets, mountainbike of slechts enkele accessoires zijn elke keer goed. Ik vond het erg prettig dat de verkoper me niet een zo duur mogelijke fiets probeerde te verkopen, maar uit zichzelf juist aanraadde om een fiets te kopen die past bij mijn ervaring en gebruik. Kortom: Mutsaars is een aanrader

Door Rob Verhoeven
(10/10)

Goed , beter. MutsaarsBest bike’s

Goed advies , uit ervaring goede service en komen afspraak na . Fietsen voor mooie prijs .Zowel race als mtb . Plus een sms herinnering voor u inbegrepen service beurten.

Door Marti van Iersel.
(9/10)

goed en duidelijk advies.

vandaag mijn nieuwe fiets opgehaald die heb gekocht na een goed en duidelijk advies door een van de verkopers .Ik heb er alle vertrouwen in dat deze MTB, Scott Scale 965, mij veel fiets plezier gaat geven.

Door O S
(7/10)

Probleem met onderdelen ruilen opgelost

Mijn Probleem met onderdelen ruilen hebben ze nog wel netjes opgelost

Door O S
(0/10)

echt slecht behandeld

Wat een winkel als je daar iets koopt en op zelfde dag wil nog omruilen dan zeggen ze dat gaat niet meer ze zegen gewoon jij heb dat al gekocht dan heb je pech kan niet omruilen (onderdeel is nog gewoon nieuw niet-gebruikt ) zo ben ik nog nergens behandeld echt slecht

Door Michael Van der Wolf
(10/10)

Topservice

Topservice en snel herstel van de fiets. Een echte vakman!

Door wim van Kleef
(9/10)

Pinarello Prince top fiets

Gisteren 18 juni 2020 mijn nieuwe Pinarello Prince opgehaald vandaag 70 km test ritje 2 regenbuien, cheescake en koffie kortom een top rit op een geweldige fiets. Dank voor alle goede service en advies geniet er met volle teugen van. Hier gaat echt op wat je ver haalt is lekker. Groeten uit Zandvoort. Wim van Kleef

Door Bob Hoppenbrouwers
(7/10)

New Bike!

Mijn eerste kilometers naar huis met een nieuwe racefiets van Mutsaars. Dank voor het advies, en een prettige aftrap voor een hopelijk lange relatie op fietsgebied 😉 Sensa Romagna 105. Groetjes, Bob Hoppenbrouwers

Door Ad Pennings Pennings
(9/10)

Wielier gtr team gekocht bij Mutsaars bike

Op de open van Wielier bij Mutsaars bikes op deze Italiaan proef gereden. Dat beviel zo goed dat ik er mee een besteld heb. Het werd een Wielier gtr team in de kleur rood. Met velgremmen want dat scheelt aanzienlijk in het budget en hydraulische remmen zijn voor mij niet echt nodig als solo rijder in Brabant. En rij al 45 jaar met velgremmen. In maart is de Wielier netjes afgeleverd inclusief pedalen en bidonhouder. Na 500 km. Is alles door Mutsaars na gekeken en afgesteld. Nu 1000 km. gereden en uiterst tevreden met mijn fiets. Mutsaars bikes een mooi bedrijf met vakmensen die verstand van fietsen hebben. Goeie sevice voor een goeie prijs. Dan moet je bij Mutsaars bikes zijn.

Door Cees van Schie
(8/10)

Nu elektrisch

Wij 70plussers waren toe aan en ander soort fiets. Ook voor het elektrische segment konden wij bij Mutsaars goed terecht. Allebei nu weer fluitend tegen de wind op een QWIC genietend van de omgeving.

Door Remko van der Zanden
(10/10)

Goed geholpen bij aanschaf nieuwe racefiets

Ik ben goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe racefiets. De fiets was op voorraad, waardoor ik de volgende dag al mijn eerste rit kon maken. Dat is nou net wat je op dat moment wilt.

Door Sjef Eldering
(9/10)

"in een wereld vol ambitie, zit ik fluitend op mijn fietsie"

In januari een Wilier uitgekozen en besteld., na uitstekend advies. Aflevering maart. Maar corona gooit roet in het eten. Mutsaars lost het echter perfect op. Tegen een kleine vergoeding een ruime upgrade van frame en conform afspraak toch snel afgeleverd.