Beoordeling van Van Grinsven Dakkapellen

9.3 /10

138 beoordelingen op Riviyo.nl

Door Anoniem
(7/10)

Dakkapel met kantel kiepramen

Hallo, Na goed advies in mei van 2020 een dakkapel van Van Grinsven laten plaatsen. Kunstof kozijnen met kantel kiepramen en horren. Product is volledig naar tevredenheid geplaatst. Het enige dat we jammer vinden is dat er geen optie is om de dakkapel te laten afwerken. Je zult de binnenzijde nog moeten aftimmeren en schilderen. Personeel kwam om 0900 uur binnen. Om 1200 was het dakkapel geplaatst.

Door Co van der Weijden
(9/10)

Uitstekende plaatsing en zeer tevreden

Geplaatst door Van der Weijden uit Geldermalsen. Strak in de tijd en keurig en mooi werk geleverd een echte aanrader en wat een harde werkers met schik in hun werk. En dat alles gedaan van 8 uur 's morgens tot 2 uur in de middag .

Door Roy Van der Velden
(10/10)

Super dakkapel

Top bedrijf! Fantastische service zelfs na plaatsing nog gebeld of alles naar wens was!

Door R Verbeek
(1/10)

Arrogant en onvriendelijk ontvangst

Afgelopen zaterdag een afspraak gehad in Rosmalen. We waren een paar minuten te laat, echter werden zeer onvriendelijk ontvangen door een man met snor (hij had nog niet het fatsoen zich voor te stellen). Hij ging in een sneltreinvaart door de werkplaats en de verschillende opties heen, met 3x een sneer dat hij geen tijd had omdat we te laat waren. We kregen het gevoel dat we zo snel mogelijk weg gewerkt moesten worden. Dus een zeer onfatsoenlijk, arrogant en onvriendelijke ervaring.

Door Cathelijn Van den Boogaard
(10/10)

Goed en netjes

Nette en goede service. We zijn goed geholpen bij de aankoop en een nette plaatsing. Goede communicatie.

Door Anoniem
(10/10)

Van Grinsven Dakkapellen

Van Grinsven dakkapellen heeft bij ons een dakkapel geplaatst. Deze is erg mooi geworden. Erg vriendelijk en vakmensen.

Door N van der Putten
(10/10)

Super mooi!

Van Grinsven hebben vorige week bij ons de dakkapel komen plaatsen, is erg mooi geworden, zijn helemaal tevreden. Goede service, goede vakmannen!

Door Harm Vaas
(10/10)

Super tevreden met onze dakkapel

Wij zijn echt ontzettend tevreden. Het gehele proces is keurig gegaan. Zowel het contact vooraf, het inmeten(tot 2 keer toe) als de plaatsing en nazorg was geweldig. We werden op een keurige manier te woord gestaan en de mannen gingen professioneel te werk. Daarnaast werden ook de Corona-maatregelen keurig in acht genomen. Wij kunnen geen negatieve feedback bedenken. Dankjewel voor alles!

Door Suzanne Berkelmans
(9/10)

Fam berkelmans

Vriendelijk geholpen in de winkel. Ervaren en aardige monteurs. Wij zijn erg blij met de dakkapel, prachtig veel licht in de kamer. Achteraf belde ze nog na of alles duidelijk is en of we er blij mee zijn. Wij zijn erg tevreden!

Door Greetje Smis
(8/10)

Top

Zeer tevreden

Door René Derks
(10/10)

Uitstekende service

Professionele aanpak. Snelle plaatsing en erg aardige vaklieden.

Door Encarna Martorell
(10/10)

goede en snelle plaatsing

goede en snelle plaatsing van de dakkapel. en duidelijke uitleg . Zeer tevreden.

Door Yvonne De Groot
(10/10)

Mooie nette dakkapel

Vriendelijk personeel en zeer goede service. Plaatsing van de dakkapel verloopt vlot en netjes. In ons vorige huis ook een dakkapel door Van Grinsven geplaatst, top kwaliteit en nooit problemen gehad! Wij zijn zeer tevreden...

Door Brenda Putters
(10/10)

Zeer net bedrijf met keurige service en mooie producten

Een dakraam en een heel mooi dakkapel volledig naar wens gemaakt en in een halve dag geplaatst. Keurig netjes afval meegenomen en netjes afgewerkt. Zeer tevreden met het resultaat!

Door Fam Meijsen
(9/10)

Vergroten dakkapel

We waren op zoek naar een grotere kunststof dakkapel welke onze bestaande houten dakkapel moest vervangen. Na wat rondspeuren zijn we op een “kijkzaterdag” verder gaan praten met van Grinsven dakkapellen. In de werkplaats konden we de verschillende mogelijkheden heel goed bekijken en nadat de bestaande situatie was ingemeten kregen we een heldere en transparante offerte. Na het verstrekken van de opdracht werd medio februari onde nieuwe dakkapel geplaatst. Er werd correct volgens afspraak gewerkt. Ondanks het mindere weer is er netjes en snel doorgewerkt en ‘S middags rond 15:00 uur was de volledige klus geklaard inclusief het netjes achterlaten van de zolderruimte en het afvoeren van het puin. Alle lof voor van Grinsven dakkapellen welke wederom een tevreden klant hebben geholpen.