Beoordeling van Van Grinsven Dakkapellen

9.3 /10

148 beoordelingen op Riviyo.nl

Door Anoniem
(9/10)

Beoordeling dakkapel

We hebben een dakkapel van 5,5 meter laten plaatsen en zijn erg tevreden met de uitvoering. De dakkapel is van goede kwaliteit en degelijk en netjes gemaakt. De dag van plaatsing verliep gesmeerd en de monteurs waren vakkundig en snel. Er is goed rekening gehouden met de speciale wensen die wij hadden met betrekking van de uitvoering van de dakkapel en zijn blij met het maatwerk en advies.

Door J Van den Berg
(10/10)

Aanrader!

Van offerte tot oplevering: bijzonder professionele, gastvrije, kundige, begripvolle en klantvriendelijke behandeling. Bij het opmeten voelde alles al goed, de offerte was helder en met een prima prijs en bij de plaatsing bleek dat allemaal al te meer: een geweldig team met een fantastisch resultaat. Van Grinsven is een absolute aanrader!

Door Mjwa Van de Ven
(10/10)

Dakkapel fan van de Ven

Het is super snel gegaan met een zeer goede strakke organisatie alles perfect op tijd. Meteen alles afgevoerd en meteen wat spullen naar boven gehesen. Dik tevreden en een prachtige mooie grote ruimte voor terug.

Door E r
(9/10)

geen idee

Mooie dakkapel die in een ochtend geplaatst werd

Door Anoniem
(9/10)

super dakkapel!

keurig op tijd volgens afspraak, werd heel netjes gedaan met een zeer goed resultaat wij zijn heel blij met onze dakkapel! bedankt

Door Marlie Roestenburg
(10/10)

Vakkundig en top bedrijf

Ik vond t best een dingetje, 2 nieuwe dakkapellen, mensen in huis en maar hopen dat t goed gaat. Nou die stress was meteen weg toen de mannen van van Grinsven er waren!! Er werd zeer vakkundig te werk gegaan en binnen 5 uur stonden er 2 prachtige dakkapellen op en was alles netjes achter gelaten!

Door Anoniem
(9/10)

Zeer tevreden!

Zeer tevreden! De twee dakkapellen stonden er erg snel op. Ze komen hun afspraken na, zijn flexibel en ruimen alles netjes op. Zeer vakkundig geplaatst en goede kwaliteit dakkapellen.

Door Miranda Van Herpen
(10/10)

Zeer tevreden

Super tevreden met onze dakkapellen. Alles heel netjes afgeleverd en achtergelaten.Top bedrijf. 👍

Door Peter Van Herpen
(10/10)

Topbedrijf

Erg tevreden, personeel heeft zeer goed en netjes gewerkt, alle rommel meegenomen, en opgeruimd, dikke 10

Door Mariel van den Brand
(9/10)

vd Brand

Wij zijn erg tevreden over de plaatsing van onze dakkapel.

Door Anoniem
(7/10)

Dakkapel met kantel kiepramen

Hallo, Na goed advies in mei van 2020 een dakkapel van Van Grinsven laten plaatsen. Kunstof kozijnen met kantel kiepramen en horren. Product is volledig naar tevredenheid geplaatst. Het enige dat we jammer vinden is dat er geen optie is om de dakkapel te laten afwerken. Je zult de binnenzijde nog moeten aftimmeren en schilderen. Personeel kwam om 0900 uur binnen. Om 1200 was het dakkapel geplaatst.

Door Co van der Weijden
(9/10)

Uitstekende plaatsing en zeer tevreden

Geplaatst door Van der Weijden uit Geldermalsen. Strak in de tijd en keurig en mooi werk geleverd een echte aanrader en wat een harde werkers met schik in hun werk. En dat alles gedaan van 8 uur 's morgens tot 2 uur in de middag .

Door Roy Van der Velden
(10/10)

Super dakkapel

Top bedrijf! Fantastische service zelfs na plaatsing nog gebeld of alles naar wens was!

Door R Verbeek
(1/10)

Arrogant en onvriendelijk ontvangst

Afgelopen zaterdag een afspraak gehad in Rosmalen. We waren een paar minuten te laat, echter werden zeer onvriendelijk ontvangen door een man met snor (hij had nog niet het fatsoen zich voor te stellen). Hij ging in een sneltreinvaart door de werkplaats en de verschillende opties heen, met 3x een sneer dat hij geen tijd had omdat we te laat waren. We kregen het gevoel dat we zo snel mogelijk weg gewerkt moesten worden. Dus een zeer onfatsoenlijk, arrogant en onvriendelijke ervaring.

Door Cathelijn Van den Boogaard
(10/10)

Goed en netjes

Nette en goede service. We zijn goed geholpen bij de aankoop en een nette plaatsing. Goede communicatie.