Beoordeling van Vrolijk Online

8.9 /10

11 beoordelingen op Riviyo.nl

Door Jan de Rond
(9/10)

Snel, accuraat en vrolijk

De mensen van VrolijkOnline werken snel, accuraat en samenwerken is een plezier. Ze denken goed mee, komen met ogenschijnlijk 'simpele en sobere' oplossingen die het goed doen en voelen de toon en wens van de opdrachtgever goed aan.

Door Bas de Graaf
(10/10)

Meedenkers

Vrolijk online heeft ons heel goed geholpen met de omzetting van onze shop van Magento 1.0 naar 2.0! Fijne partij om mee samen te werken.

Door Anoniem
(8/10)

Zoals het hoort

Verstand van zaken, goed inzicht, correcte werkwijze en strakke planning.

Door Anoniem
(9/10)

Daar word je Vrolijk van!

Prima partij met verstand van zaken en denken pro-actief mee met de klant...

Door Carla Welten
(8/10)

Yourout.be over Vrolijk Online

Na een reorganisatie heeft Vrolijk Online ons geholpen met het bouwen van een nieuwe site en uitzetten van campagnes, zodat we vindbaar zijn. Er staat nu een strakke site die duidelijk maakt wie wij zijn en wat wij doen en ervoor zorgt dat de gast zin krijgt in een bezoek aan de Ardennen!

Door frank van boxtel
(10/10)

Ik werd vrolijk van Vrolijk Online

Zeer tevreden over de website, bereikbaarheid en de service van het team Vrolijk Online

Door Ruud Peijnenburg
(9/10)

Een soepele en prettige samenwerking met Vrolijk Online.

Een website is altijd een heel project en daar kom je pas gaandeweg weer achter. Je weet het wel maar denkt altijd dat komt wel. Het hangt veel van jezelf af of het of het snel gaat of niet. Het goed organiseren en aanleveren van de spullen is erg belangrijk. En dat doen ze bij Vrolijk Online erg goed. Ze stimuleren je enorm om het op tijd aan te leveren op een prettige manier. Niet te moeilijk doen we kunnen het altijd nog bijstellen. Ze komen met goede suggesties. En luisteren erg goed naar je verhaal. Ze nemen je argumenten mee en zeggen eerlijk wat ze ervan vinden. Is het een goed idee dan gaan ze ermee aan de slag en is het volgens Vrolijk Online geen goed idee dan komen ze met argumenten waarom niet. En zo kom je samen tot een goed eindresultaat waar je beide blij mee bent en trots op kunt zijn. Zeer prettige en persoonlijke samenwerking. Echt top. Fotografie Ruud Peijnenburg De Gruyterfabriek.

Door Mark Lakwijk
(10/10)

Lakwijk Kunststoffen BV over Vrolijk Online

Vrolijk Online is een ideale online partner voor ons gebleken. Wij zijn een MKB organisatie met wel behoefte aan, maar beperkte kennis van online communicatie. Vrolijk Online houdt ons scherp, spreekt onze taal en denkt mee. Zij zorgen ervoor dat wij ons online op de juiste wijze presenteren en dat onze klanten en potentiƫle klanten het gemakkelijk hebben.

Door Sander Mijnhijmer
(9/10)

Samenwerking Vrolijk online & RKC Waalwijk

De lijnen met Vrolijk online zijn altijd erg kort. Het is een prettig bedrijf om mee samen te werken en ze denken graag mee in oplossingen voor onze website. Daarnaast worden verzoeken snel gehonoreerd, wat goed werkt voor ons.

Door dave van aarle
(9/10)

goed meedenkend.

Sinds kort hebben wij een nieuwe website. We zijn blij met het resultaat. Er wordt goed mee gedacht tijdens het proces. Ook bij de vragen en dingen waar we tegenaan lopen denken ze mee, erg fijn.

Door Anoniem
(7/10)

Snel en persoonlijk

Wij zijn sinds kort met Vrolijk Online in zee gegaan. Vrolijk Online reageert snel op alle vragen, luistert aandachtig en speelt goed op alle vragen in. Erg fijn persoonlijk contact.