Beoordeling van Yourout.be

9.3 /10

26 beoordelingen op Riviyo.nl

Door marianne van nuland
(10/10)

Mountainbike in de Ardennen

superleuke pittige ( als je niks gewend bent) mountainbike tocht onder leiding van Habib. Hij deed het erg leuk. We hadden ook een ontzettend leuke groep vandaag. Klikte toppie.

Door Aziz Devid
(10/10)

Aanrader!

Het mountinbike was top! Daarnaast hebben we ook een geklommen, wat een toffe ervaring was. De instructeurs zijn proffessioneel en erg gezellig!

Door Melanie .
(10/10)

Ontzettend leuke en enthousiaste begeleiding

Ontzettend leuke dag gehad met yourout afgelopen weekend waarbij we gingen klettersteigen en klimmen. Ontzettend enthousiaste begeleiding van Natasha, Habib en Soe (sorry als we een naam verkeerd hebben geschreven), die de dag tot een nog groter succes maakten met hun gezelligheid. Absoluut een aanrader om een activiteit bij deze toppers te boeken! We hopen binnenkort nog meer van de activiteiten te komen doen, dus hopelijk tot snel!!

Door Erik Vd Broek
(10/10)

Zeer leuke middag

Last minute in de ochtend geboekt. Lekker flexibele organisatie en na duidelijke instructie uiteindelijk meer dan 3 uur geklommen en ge-abseild. Met veel plezier de middag afgesloten met Jeroen en Habib. Aanrader om met tieners naar toe te gaan Als je van avontuur houd en actief wil zijn

Door Arjan Berkhuysen
(3/10)

Mwoah

Mooie plek maar weinig enthousiaste ontvangst en veel te veel deelnemers.

Door Zillah van Venrooij
(9/10)

Enthousiast over actief weekend

Alle activiteiten van Yourout.be waren tot in de puntjes geregeld, de instructie was helder en het eten meer dan goed. De blokhutjes op de camping zijn basic, maar met 4 volwassen prima als verblijf. Omgeving is heel erg mooi. Echt een aanrader om dit met een familie weekend te doen!

Door Vincent Klumper
(10/10)

Weekendje sportief

Eerste dag geklomen onder leiding van Jeroen, was erg leuk en uitdagend zeker een aanrader, daarna geweldige grottentocht gehad met Habib, spannend , leuk en leerzaam en veel lol gehad en ter afsluiting leuke kanotocht gedaan. Hebben weer een weekend genoten. Zeker aan te raden

Door Anoniem
(10/10)

Boeking Vrijgezellenweekend Yourout

Voor de eerste keer een weekend geboekt bij Yourout. Vanaf het begin was er een vlotte communicatie en opvolging voor een programma op maat. De locatie van de hooischuur was zeer uniek en welliswaar perfect voor het doel van het weekend. Dankzij de goeie opvolging van Jeroen en Abib liep alles in goede banen. Onbijt en middagmaal werd tot bij ons aan de hooischuur gebracht waardoor er geen tijd verloren werd aan het weg- en weerlopen voor eten.

Door Marianne van der Wiel
(10/10)

Tocht met Jeroen

Wij hebben een geweldige grottentocht gemaakt met Jeroen. Het was mooi spannend maar met de professionele begeleiding hebben we volop genoten! Heel erg bedankt :) Pieter, Marian, Jasper, Mirte, Fritzi en Bernou

Door Anoniem
(9/10)

Speleologie

Marcel is een hele leuke en kundige gids!

Door Anoniem
(8/10)

Jeugdkamp (9 t/m 18 jaar )

Ontzettend leuk weekend gehad met uitdagende en leuke activiteiten zoals het klimmen, abseilen, vlot varen en challenge parcours. De instructeurs waren betrokken en zeer vriendelijk, daarnaast was het vervoer van de camping naar de activiteiten hartstikke goed geregeld. The outdoor hutten sliepen prima voor een weekend in de Ardennen en genoeg ruimte om te voetballen etc. Enig verbeterpuntje zijn die sanitaire voorzieningen op de camping, die verre van hygiënisch waren . Al met al een heel gezellig en geslaagd weekend gehad, zowel voor de jeugd als de begeleiders!!

Door Anoniem
(10/10)

Outdoorweekend met 3 meiden (12-13 jaar)

Afgelopen weekend met 3 meiden een heerlijk outdoorweekend gehad. We hebben geklommen/abgeseild, ge-ATB-ed en een geKAYAKt. YOUROUT heeft heel plezierige en kundige instructeurs. De activiteiten waren goed afgestemd op het niveau van de meiden en daarom erg goed (maar zeker ook uitdagend/grensverleggend). Logeren in de trekkershut was ook prima.

Door Anoniem
(9/10)

Recruitee team uitje

Het was echt een top weekend! We werden goed ontvangen en we hoefden zelf niks meer te regelen. Na een fantastisch Parcour en Tokkelen hebben we een heerlijke BBQ en kampvuur met borrels gehad op een fantastische locatie. Aangezien we wel van een borrel houden, hadden ze op de camping de bar voor ons open gehouden waar we ruim gebruik van hadden gemaakt. De volgende dag was de hike en de lasertag de kers op onze weekendtaart waar iedereen enorm van heeft genoten. Al met al een geweldig weekend gehad zonder problemen! :)

Door Ed Van Der Stoep
(9/10)

Vrienden weekend

Top weekend gehad .vriendelijke mensen ,eten was boven verwachting , goed weer ,ontzettend gelachen met ons groepje van vier .vader zoon schoonzoon en vriend .dus al met al een prima weekend gehad .bedankt organisatie top geregeld.

Door Jan Oppedijk
(10/10)

10

VMBO Dockinga College Ferwert en IBS Schiermonnikoog, na 2 jaar onder Labyrint het Ardennenkamp te hebben gedaan weer terug gekeerd naar Rogier en Carla. Onder leiding van onze begeleider Jeroen (en Dennis en Habib af en toe) een super week gehad, als vanouds. Verzorging ontbijt en eten was goed, de activiteiten waren nu ergens anders dan gewend maar ook super, vooral de nieuwe klimgroeve. Op bivak geweest, ook weer nieuwe ervaring en de leerlingen vonden het mooi. Al met al een geslaagde week en afsluiting van het schooljaar en afsluiting van een hele mooie periode Ardennekamp met de locatie Ferwert. We moeten namelijk sluiten dus als Ferwerters komen we niet meer terug. Bedankt Youreout