Beoordeling van Yourout.be

9.4 /10

18 beoordelingen op Riviyo.nl

Door Marianne van der Wiel
(10/10)

Tocht met Jeroen

Wij hebben een geweldige grottentocht gemaakt met Jeroen. Het was mooi spannend maar met de professionele begeleiding hebben we volop genoten! Heel erg bedankt :) Pieter, Marian, Jasper, Mirte, Fritzi en Bernou

Door Anoniem
(9/10)

Speleologie

Marcel is een hele leuke en kundige gids!

Door Anoniem
(8/10)

Jeugdkamp (9 t/m 18 jaar )

Ontzettend leuk weekend gehad met uitdagende en leuke activiteiten zoals het klimmen, abseilen, vlot varen en challenge parcours. De instructeurs waren betrokken en zeer vriendelijk, daarnaast was het vervoer van de camping naar de activiteiten hartstikke goed geregeld. The outdoor hutten sliepen prima voor een weekend in de Ardennen en genoeg ruimte om te voetballen etc. Enig verbeterpuntje zijn die sanitaire voorzieningen op de camping, die verre van hygiënisch waren . Al met al een heel gezellig en geslaagd weekend gehad, zowel voor de jeugd als de begeleiders!!

Door Anoniem
(10/10)

Outdoorweekend met 3 meiden (12-13 jaar)

Afgelopen weekend met 3 meiden een heerlijk outdoorweekend gehad. We hebben geklommen/abgeseild, ge-ATB-ed en een geKAYAKt. YOUROUT heeft heel plezierige en kundige instructeurs. De activiteiten waren goed afgestemd op het niveau van de meiden en daarom erg goed (maar zeker ook uitdagend/grensverleggend). Logeren in de trekkershut was ook prima.

Door Anoniem
(9/10)

Recruitee team uitje

Het was echt een top weekend! We werden goed ontvangen en we hoefden zelf niks meer te regelen. Na een fantastisch Parcour en Tokkelen hebben we een heerlijke BBQ en kampvuur met borrels gehad op een fantastische locatie. Aangezien we wel van een borrel houden, hadden ze op de camping de bar voor ons open gehouden waar we ruim gebruik van hadden gemaakt. De volgende dag was de hike en de lasertag de kers op onze weekendtaart waar iedereen enorm van heeft genoten. Al met al een geweldig weekend gehad zonder problemen! :)

Door Ed Van Der Stoep
(9/10)

Vrienden weekend

Top weekend gehad .vriendelijke mensen ,eten was boven verwachting , goed weer ,ontzettend gelachen met ons groepje van vier .vader zoon schoonzoon en vriend .dus al met al een prima weekend gehad .bedankt organisatie top geregeld.

Door Jan Oppedijk
(10/10)

10

VMBO Dockinga College Ferwert en IBS Schiermonnikoog, na 2 jaar onder Labyrint het Ardennenkamp te hebben gedaan weer terug gekeerd naar Rogier en Carla. Onder leiding van onze begeleider Jeroen (en Dennis en Habib af en toe) een super week gehad, als vanouds. Verzorging ontbijt en eten was goed, de activiteiten waren nu ergens anders dan gewend maar ook super, vooral de nieuwe klimgroeve. Op bivak geweest, ook weer nieuwe ervaring en de leerlingen vonden het mooi. Al met al een geslaagde week en afsluiting van het schooljaar en afsluiting van een hele mooie periode Ardennekamp met de locatie Ferwert. We moeten namelijk sluiten dus als Ferwerters komen we niet meer terug. Bedankt Youreout

Door Jong Nederland HDL Jong Nederland HDL
(10/10)

Top weekend!

Ondanks de sneeuw, hagel en kou een hebben alle leden en leiding van Jong Nederland HDL een geweldig weekend gehad! Bedankt aan het team van Yourout voor de fantastische organisatie!

Door Bauke Hylkema
(10/10)

Professioneel , vertrouwd en vriendelijk

Een 2 daagse teambuilding/groepsuitje in de Ardennen. Een redelijke korte voorbereidingstijd maar dat was voor Yourout.be geen enkel probleem. Belangrijk voor mij is communicatie. Dit verliep goed, snel en duidelijk. Via de mail en telefoon. Een mooie mix gekozen van klimmen, kanoën en lasertaggen. Inclusief eten en slaapplek. Dit alles voor een scherpe prijs. De begeleiding van alle activiteiten was top. Professioneel en vriendelijk. Ondanks dat er een aantal van ons vrees hadden voor hoogtes. Zijn ze toch door het vertrouwen in de begeleiding een aantal meters de lucht in gegaan. Het kanoën was een mooie tocht. Helaas voor ons was het echt “outdoor” weer. Dit mocht de pret niet drukken en iedereen was na een warme douche op de camping weer klaar voor een heerlijke verzorgde bbq. Slaapplek hadden wij de blokhutten gekozen. Met 4 man hadden wij hierin genoeg ruimte en hebben wij een heerlijke nachtrust gehad. Als ik toch een verbeterpunt moet roepen dan zeg ik dat er iets meer douches moeten komen op de camping. De omgeving is prachtig en yourout.be had alles tot in de puntjes geregeld. Onze dank hiervoor! Volgende keer regel ik alles weer via yourout.be. Ik zal andere groepen ook aanraden om voor actief in de Ardennen voor dit bedrijf te kiezen. Meer dan zeer geslaagde dagen. Mvg , Bauke

Door Anoniem
(9/10)

MBO leerlingen in de Ardennen

We hebben een prachtige week beleefd in de Ardennen! Veiligheid stond voorop bij de grensverleggende activiteiten. Zeer duidelijke uitleg van de instructeurs, geduldig en behulpzaam! Ondanks regen en kou was het een zeer geslaagde week! Wij komen weer terug!!

Door Jasper Buis
(10/10)

Perfect geregeld door Yourout

Alles was perfect geregeld door Yourout. Zo wel de communicatie vooraf als het ontvangst bij aankomst. De activiteiten werden perfect begeleid door Jan van Yourout. Hij hield goed rekening met de wensen van onze groep.

Door Koen Overweg
(10/10)

Gezellige week met proffesionele begeleiding!

De laatste 5 jaar gaan wij met Yourout.be een week survivallen in de Belgische Ardennen. Ieder jaar is het een groot succes. Iedere keer is het een afwisselend en uitdagend programma. In overleg stel je samen het weekprogramma af. Hierin kijkt Yourout.be erg naar de wensen van de groep. Al met al een topweek dus!

Door Anoniem
(9/10)

Geweldige Werkweek Dongemond college Made

Het Dongemond college Made heeft mede dankzij Yourout weer een geweldige werkweek beleefd. Het afwisselende en avontuurlijke programma zorgde dat onze leerlingen zich geen moment verveeld hebben. Ook de deskundige begeleiding, waarmee het heel prettig samenwerken is, was weer top. Hopelijk kunnen we deze samenwerking nog vele jaren voortzetten! Bedankt voor de goede zorgen.

Door Andrew djojodimedjo
(9/10)

Ardennen activiteit

De dag begon met een challenge parkour, deze was goed begeleidt door de instructeur die gezellig mee deed met de groep en er voor zorgde voor de nodige motivatie onderling. Daarna volgde het tokkelen en werd je vriendelijk verwelkomed door de volgende instructeur. De lunch was meer dan we hadden verwacht en zeer divers. Ten slotte werd de dag afgesloten met mountainbiken waar de intensiteit best hoog lag e de meningen verdeeld over waren. Hoe dan ook was de organisatie/de begeleiding en de activiteiten een succes !

Door Anoniem
(10/10)

Top weekend

Ondanks wij zelf te laat waren stonden ze nog op ons in de kou te wachten met warme koffie/thee. We werden wegwijs gemaakt en kregen uitleg over de activiteiten. Activiteiten vinden plaats bij een andere organisatie maar is goed geregeld/nauwe samenwerking. Na de activiteiten werd er ook contact met ons gezocht hoe het was verlopen. Erg netjes allemaal