Beoordeling van Yourout.be

9.2 /10

34 beoordelingen op Riviyo.nl

Door Anoniem
(7/10)

Toffe organisatie

Fijne locatie, leuke activiteiten. Sympathieke organisatie.

Door Anoniem
(10/10)

Topbedrijf!!

Twijfel geen moment; er is geen bedrijf waar je beter een leuke outdooractiviteit kunt boeken dan yourout! Wij hebben vaker survivalactiviteiten geboekt , maar nog nooit ons zo welkom gevoeld. Wat een lieve, betrokken medewerkers die met je meedenken! Heel persoonlijk en super gastvrij! Duizend maal dank voor deze fantastische speleologie ervaring! Wij komen zeker nog eens bij jullie terug.

Door Anoniem
(10/10)

speologie

Afgelopen dinsdag hebben wij de activiteit Speologie gedaan samen met gids Timo. Het was zo gaaf, een ervaring die we niet snel zullen vergeten! Timo is een erg fijne gids, die je tijdens de activiteit gerust stelt en duidelijk uitlegt wat de bedoeling is. We hebben ons geen moment onveilig gevoeld in de grot.. zelfs als je vast zit, helpt timo je de grot uit, hahaha. We komen zeker nog eens terug!!

Door Royce Visser
(8/10)

Top weekend

Afgelopen weekend hebben we vlot gebouwd en mountainbikes gehuurd bij Yourout. Zeer geslaagd en erg tevreden over de organisatie. Volgende keer weer !

Door Anoniem
(9/10)

Mooie ervaring

Wij hebben de Via Ferrata gedaan. Erg leuk om te doen! Voor onervaren klimmers een mooie uitdaging maar zeker te doen. Goede begeleiding, zeker toen de telefoon halverwege naar beneden viel en we deze daarna nog terug hebben kunnen vinden (hij deed het ook nog 😉) Bedankt Habib en Ellis!

Door Anoniem
(9/10)

Geslaagde middag speleologie

Meegeweest met speleologie. Route was uitdagend genoeg voor beginners en leuk om te doen! Instructeurs waren gezellig en duidelijk. Heel fijn dat we de juiste overkleding en spullen konden lenen!

Door Anoniem
(8/10)

Super leuk klimmen met kids onder professionele begeleiding

Met mijn kinderen echt een super leuke ochtend gehad in de steengroeve mede dankzij de goede begeleiding en duidelijke uitleg. We komen graag een keer terug voor meer activiteiten! Dank aan het team van Yourout!!

Door Jack Bakker
(10/10)

Nog nooit zon goede en snelle service

Er wordt snel gereageerd op mails, personeel is erg gezellig en vriendelijk was een bar mooie dag.

Door marianne van nuland
(10/10)

Mountainbike in de Ardennen

superleuke pittige ( als je niks gewend bent) mountainbike tocht onder leiding van Habib. Hij deed het erg leuk. We hadden ook een ontzettend leuke groep vandaag. Klikte toppie.

Door Aziz Devid
(10/10)

Aanrader!

Het mountinbike was top! Daarnaast hebben we ook een geklommen, wat een toffe ervaring was. De instructeurs zijn proffessioneel en erg gezellig!

Door Melanie .
(10/10)

Ontzettend leuke en enthousiaste begeleiding

Ontzettend leuke dag gehad met yourout afgelopen weekend waarbij we gingen klettersteigen en klimmen. Ontzettend enthousiaste begeleiding van Natasha, Habib en Soe (sorry als we een naam verkeerd hebben geschreven), die de dag tot een nog groter succes maakten met hun gezelligheid. Absoluut een aanrader om een activiteit bij deze toppers te boeken! We hopen binnenkort nog meer van de activiteiten te komen doen, dus hopelijk tot snel!!

Door Erik Vd Broek
(10/10)

Zeer leuke middag

Last minute in de ochtend geboekt. Lekker flexibele organisatie en na duidelijke instructie uiteindelijk meer dan 3 uur geklommen en ge-abseild. Met veel plezier de middag afgesloten met Jeroen en Habib. Aanrader om met tieners naar toe te gaan Als je van avontuur houd en actief wil zijn

Door Arjan Berkhuysen
(3/10)

Mwoah

Mooie plek maar weinig enthousiaste ontvangst en veel te veel deelnemers.

Door Zillah van Venrooij
(9/10)

Enthousiast over actief weekend

Alle activiteiten van Yourout.be waren tot in de puntjes geregeld, de instructie was helder en het eten meer dan goed. De blokhutjes op de camping zijn basic, maar met 4 volwassen prima als verblijf. Omgeving is heel erg mooi. Echt een aanrader om dit met een familie weekend te doen!

Door Vincent Klumper
(10/10)

Weekendje sportief

Eerste dag geklomen onder leiding van Jeroen, was erg leuk en uitdagend zeker een aanrader, daarna geweldige grottentocht gehad met Habib, spannend , leuk en leerzaam en veel lol gehad en ter afsluiting leuke kanotocht gedaan. Hebben weer een weekend genoten. Zeker aan te raden